Om

Hej! Jag heter Maria Celin och arbetar som inredare, programledare, stylist, scenograf, talare/inspiratör och sakletare. Jag har arbetat i 18 år som egen företagare inom inredning och styling, gjort flera olika tv-produktioner som Byggfällan(TV3), Husräddarna(TV3) samt Arga Snickaren med Adam Alsing(Kanal5).

Jag har byggt upp en utbildning för inredare för Distansinstitutet då jag vill att fler ska få ynnesten att kunna arbeta som inredare och stylister.

Jag arbetar som scenograf och rekvisitör, några av de produktioner jag har scenograferat/rekvisiterat är: Hellenuis Hörna(TV4), Mumbo Jumbo(TV4), Mästarnas Mästare(SVT) och Våra barns hemliga liv(SVT).

Jag driver sedan ett par år tillbaka Återbrukspodden tillsammans med två kollegor. I podden tittar på på återbruk ur flera olika synvinklar. Jag är en stolt cirkulent! Återbruk och återanvändning är mina största käpphästar som jag driver hårt.

Jag älskar mitt jobb. Jag är mitt jobb. Punkt.

Hi! My name is Maria Celin and I work as a interior decorator, tv-host and speaker. I´ve been working for 15 years as self-employed in the interior business and I have done several tv-interior shows as Byggfällan(TV3), Husräddarna(TV3) and Arga Snickaren med Adam Alsing(Kanal5).

I´ve built an education för interior decorators för Distansinstitutet couze I want more people to be able to work as interior designers and stylists.

Reuse and reduce is what I proclaime most and I thonk we seriousley have to rethink the whole environmental attitude.

I love my work. I am my work.