Klädbytarevent i Jönköping.

on

Det här med att byta saker med varandra har jag upptäckt är da shit! För att få fler människor att förstå storheten i att få en helt ny garderob utan att betala en krona kontaktade jag kulturhuset Spira i Jönköping för att höra om de var intresserade av att anordna ett klädbytarevent tillsammans med Återbrukspodden. Och det var de! Detta är så roligt så jag nästan går av på mitten!

Så söndagen den 19/1 2020 går klädbytet av stapeln och vi kommer även livepodda under klädbytet. Maria Lagerman kommer hålla föreläsning om hållbart mode och vi kommer ha en massa lokala återbrukare där på plats. Jag är så superpepp på denna dag som är början på en klädbytarturne podden tänker ge sig ut på nästa år 2020!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s