Bara handla second hand i 6 månader!

Jag bestämde ju mig för cirka 4 månader sedan att jag bara fick handla kläder på second hand i ett halvår. Jag var aldrig riktigt orolig om jag skulle klara av det eller ej, mer nyfiken på vad jag skulle få för stil när jag inte kunde välja nya kläder ur någon kollektion. Jag kan summera det hittills med att jag nog inte kommer sluta om två månader för jag är så nöjd med de kläder jag hittat på second hand. Mycket coolare, mer annorlunda och mycket mera jag. Pröva vetja!

Imorgon ska jag och kidsen åka till Myrorna och köpa märkeskläder, jag har nämligen fått med dem på tåget också! YAY!

blus second

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s