Grey-ish som så många älskar.

Grått är ju inte den mest uttrycksfulla nyansen. Men den kan vara mycket vilsam. Jag försöker alltid jobba mycket med att få folk att våga färg men alla vill inte och det är absolut en smakfråga. Här kommer några miljöer jag gjort till människor som velat hålla det hela grey-ish. Minns att det är viktigt att jobba med mönster och strukturer om man väljer en fadd färgskala. Detta för att miljön inte ska bli platt och opersonlig. Och som alltid, blanda gammalt och nytt. Jag kommer aldrig sluta tjata om det kära vänner…

IMG_7526.jpg

IMG_7528.jpg

IMG_6749.jpg

IMG_7278

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s