Bygg och inrednings-tv!

I dag är det PREMIÄR för en serie filmer som jag gjort i samarbete med Hjältevadshus. Hjältevadshus säljer sina tvåplanshus med oinredd övervåning, detta för att man ska kunna spara pengar genom att göra arbete själv. Då det ibland inte går helt rätt till (jag har jobbat med Arga Snickaren så jag vet att människor ibland bygger helt uppåt väggarna fel) så ville Hjältevadshus göra en serie tipsfilmer hur man bygger på rätt sätt. Jag programleder och en snickare/byggledare från dem visar hur man gör. Det var verkligen SUPERKUL att få lära sig bygga på riktigt! Jag har lärt mig massor av detta och vi hoppas att tittarna också lär sig från grunden. God tittning och lycka till med byggandet!

https://hjaltevadshus.se/tv/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s