Sakletaren…

Scroll down for english version.

En del kallar det skräp. Jag kallar det skatter! På mitt kontor har jag massa gamla grejor som jag köpt på olika ställen, både utomlands och på loppisresor i Sverige. Kontoret är inrett med nästan bara loppisfynd och alla som besöker oss påpekar hur mysigt det är. Och det ÄR just det som är grejen. Blanda gammalt med nytt för att få mysig, ombonad känsla. Här lite sneak från en hylla på jobbet där några av alla fynd/skatter.

Some call it garbage. I call it treasures. At my office I have tons of things that I bought around the world. My office is decorated with almost only second hand Wich makes it very cozy. Almost all people that visit us bursts out in a wow! And that is just What happens if you mix old with New. Here a little sneak from one of the shelfs at the office.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s