Gamla grejor

Scroll down for english version.

God morgon!

Kokar ägg och äter jordgubbar. I dag ska jag till kontoret och träffa Sara som jobbar för Houzz, den där förträffliga inrednings-sajten. Jag ska nämligen sitta i expertpanelen på Formex nästa fredag och i dag ska vi gå igenom vad som ska sägas och göras.

Jag har ju en förkärlek för gamla saker. Saker med en själ. Kolla in det här fantastiska fatet som jag fick ärva av min nyss bortgångna älskade farmor. Från Nittsjö Sweden. Det har jag fingrat på en hel del i min barndom. Älsk!

Good morning!

Eating strawberrrys and boiled egg. Today I’m going to my office to meet Sara who’s working for the eminent web magazine Houzz. Couze next week I’m sitting as an expert on the Big interior fair in Sweden called Formex.

You know I love old things. Things with a soul. This beutiful tray I enharitaged from my grandmother. It’s from Nittsjö Swden and I’ve loved it ever since I was a child.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s