Drömmer du om att bli inredare?

on

Hej på dig!

Kul att du hittat hit! Häng med mig i mitt jobb, i mitt liv och ta del av tips, trix och kul grejer i inredningsvärlden! Tänkte dela med mig av hur en inredares vardag ser ut samt de 15 års erfarenhet jag har både som inredare och egen företagare. Jag vet att det är många där ute som drömmer om att jobba med styling och inredning och jag tänkte den här bloggen kunde vara ett forum för dem som drömmer om att få jobba med färg och form.

Jag och inredare Lulu Carter har just lanserat en web-baserad utbildning för just dig som vill ha inredare som yrke. Jag har lagt ned hela min själ i denna utbildning, dagar och nätter, svett och faktiskt en del tårar och jag kan garantera att du finner allt du behöver där. Du hittar den på Distansinstitutet

Jag vågar påstå att vi är de enda som har inrednings-tv i sin utbildning. Ett helt avsnitt stylar jag och Lulu i bild, ni får alltså följa med oss in i en lägenhet där vi stylar från tomt till fullt där vi också ger er våra allra bästa tips!

Skärmavbild 2018-08-14 kl. 15.36.29.png

Skärmavbild 2018-08-14 kl. 15.42.00

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s